home again

kort skoldag även idag är så ledsen av att ja haft såhär ett bra tag nu och vill ingenting annat än att det ska försvinna!
Så nu ska ja kolla igen i matteboken när ja fått krafterna tillbaka men nu är de sovtime som gäller när de krampar som mest :(


min gammla hårfärg , kanske satsa på igen?


-

Hann bara med en lektion idag innan kramperna kom tillbaka så fick åka hemåt redan vid halv 10 ungefär så nu sitter ja här och ska snart lägga mej och sova någon timme känns som ja behöver de ! :(
Skulle egentligen ha spelat sista serie matchen idag oxå i degerfors men den skulle nog inte allt gått bra om ja inte kan stå upp så fick stå över den ;( typiskt ja som ville spelat sista matchen på säsongen!

Blir en hemmadag igen får väl dra igång någon läxa senare när ja har orken.
 
love/ Amanda



någrariktigt  gammla bilder ja hittade sen julen 2007 ;)



designen


Designen är bara tillfällig nu ska fixa header men inte nu så orkar inte ändra den nu haha :D


27


Hejsan Hejsan mina läsare!♥


Blev en kort skoldag för lilla mej idag.. nej men fick tillbaka kramperna i magen och de började redan igårkväll så ja visste att det kan inte vara normalt att ha så hela tiden.
Så kunde inte vara kvar i skolan , cyklade hem och värken blev bara värre för varje trampsteg ja tog :(
Mamma ringde några minuter efter och säger att hon kommer och hämtar mig innan vi skulle mot akuten usch hatar att vara där!
Men fick sitta några timmar i väntan på läkare skulle komma som vanligt där så hade inte väntat mig någonting annat. Efter ett tag dök han upp äntligen var det haha , fick gå in i ett litet rum där han kollade på magen och så.
Kom fram till att ja skulle på prova äta en medicin i två veckor och se om det hjälpt något och sen utgå därifrån blev väl en liten lättnad så det inte var något allvarligare!
Donken blev det käk på sen mumms de var längesen haha kunde inte stå emot ;) 
Nu sitter ja här framför tv:n med datorn i knät och ingenting att behöva tänka på det är ju underbar när sådana dagar finns!:)
Uppdaterar sen puss och kram!

Söndag




Hej alla där ute ! ♥



Hoppas allt är bra med er , med mej är de bra förövrigt men just nu har ja fått detta igen när de krampar i magen och släpper inte på timmar snyft :(
Sitter ensam hemma nu oxå och väntar på resten ska komma hem från Grebbestad från hockey!

Ja vaknade upp hos Jenny och hennes kompisar kom även dit på morgonen, sen åkte hon iväg och jobbade så kvar blev jag och alice i hennes nya fina lägenhet!
Efter ett tag tog ja och Alice en promis innan ja lämnade henne och skulle själv gå in mot city för att bussa hemåt efter en stund.
När ja var nöjd med trippen på stan satte ja mej på bussen hem för att pigga till mej med en dusch och packa upp allt innan min fantastiska pojkvän skulle komma till mig , vi skulle egentligen gått på bio men blev aldrig av att vi orkade åka in till stan så valde att ha hemmabio iställe mysigt! ♥

imorn börjar en ny vecka med en massa nya planer!
pusss Amanda





bara min ♥

natten!



Nu har de slått över till nytt dygn för ett tag sen och nu är de läggdags för lilla Amanda som börjar åka på en förkylning som hon inte kan få nu!
hahha men nej ja ska allt klara mej ;)

Dröm sött alla så hörs vi imorn och ja ska bli bättre på att uppdatera!
Godnatt ♥


i'm back



Har inte varit aktiv med bloggandet på senaste dagar men ska se hur de ska fortsätta!

Igår va ja hembjuden till Elin som fyllde hela 15 år :D sjukt kul kväll med massa skratt och sjuka minnen.!
men helt klart en toppen kväll!
får se om ja hittar några bilder att slänga in :)

Sitter själv nu resten har åkt till kusten så kände inte att ja vill med looove att vara ensam hemma hahha längtar redan till en liten lägenhet ;) eller? ja de skulle inte vara så fel men skulle nog inte klara av vissa saker.
Men men idag så vet ja inte riktigt va ja ska göra dom kommande timmarna men sover hos min moster och hjälper henne med flytten.
Nu ska ja ta något käk!


kysss

-

Tänkte ja kunde ladda upp lite bilder från gårdagen i skolan haha lite smått söta sådär :D




wrong place


Är så trött på att få höra en saker som sägs och tycks om andra och sen är allt hur bra som helst på utsidan?
men inom en då? va händer där rädslan och ilskan finns fortfarande men visar den inte alltid så det syns eller?
Alla har någon gång vart med om detta skulle ja tänka mej att man får hör en sak av en och sen nästa minut är allting som det ska och ingenting hänt så fruktansvärt löjligt!
Man vill bara skrika och säga det rakt ut men håller det inom sej istället men alla gånger kan man inte vara den söta och snälla personen som är glad och snäll hela tiden och gör allt som alla säger och följer med på allt utan man måste kunna säga ifrån och vara stolt över sej själv för de man säger!
Den enda rätta vägen är då man vågar vara sig själv och tro på det man tycker och säger och inte spela att man är någon annan det håller inte i längden..
" When you say nothing at all - Ronan Keathing "



Glad att du vågar stå för den du är och kommer alltid vara min syster!






normalt?


Jobbig dag!

Började det hela med att ja gick upp som vanligt vid 7 på morgonen och hade fruktansvärt ont i magen utan anledning men ja tänkte det går säkert över när ja ätit men timmarna gick och mer och mer kramp, tillslut gick det inte ens att stå,skratta eller prata det enda som gick var att ligga ner så kuta till närmsta soffa för att lägga mej ner en stund brukar försvinna då.
Men nej det bara fortsatte panik fick man för det fanns ju ingen anledning att ja skulle ha ont , värre och värre , varje steg kändes som man blev slagen, är detta normalt? och även nu är det kvar ja börjar ju bli orolig..
kanske inte tål något eftersom det öpprepas några gånger känns som något är fel!


light pink



19 september 2010

hej bloggen!

Vaknade ganska tidigt denna morgon och hade inte någon bättre för mej så ja tänkte att jag kan sätta mej och plugga bort en läxa och wips nu är  den klar! wihoooo stolt!!  :D
Så nu kan ja leva med gott samvete denna dagen haha nej då men snart ska ja göra mej iordning och väntar på att pappa ska komma hem i tid så vi kanske ska åka te stan så ja får min älskade väst ja måste ha idag ! :)
Senare blir de förhoppningsvis att åka och kolla på när Carlstad united möter Fbk på klasmossen och ja det är en fruktansvärt fin höst dag idag så passa på att vara ute det är inte många sådana dagar vi får så ta vara på dom:)

Nu ska ja byta om till lite varmare kläder ha en mysig dag pusss!




Dag me bästa Elin

Hellojsan !:D


Denna fina höstdag tillbringade jag med min underbaraste vän Elin i stan hur grym dag som helst! :)
Kollade kläder och provade en massa, letade efter fina skor och blev sådär med resultatet hittade inga direkt ;/
Men föll för en fruktansvärt sött linne som ja fick med mej hem och är dunder nöjd verkligen.
Nu sitter ja och ser på JUSTIN BIEBER ALL THE DAY PÅ MTV :D !
lite bilder på mej och elin idag + mitt söta linne!
pusss


moi i väntan på buss!





det linne , va tycks?

annorlunda dag!

min dag har varit väldigt lång och händelserik både bra och dåliga saker men den bästa är att JA HAR HITTAT MIN KAMERA såååå happppyyyyy!!!!! :D

God natt!



Nu säger ja God natt till alla och sov gott !





im back!

Hej hej igen är tillbaka ! :D

Idag var det studiedag och det är ju underbart gött att få en sovmorgon fantastisk känsla att veta att man inte har någon tid att passa så fick sova ut idag som ja vet inte hur längesen det var ja fick de ;)
Så ja tog vara på denna lediga dag med att träffa josse och krissan , vi trampade iväg till ica för att jag var tvungen att köpa min älskade latte ;) och dom godis ! drog hem så fort vi kunde sen det var ju fruktansvärt kallt ute idag känns som vinter kyla inte bra inta bra!
Vi satte på en film och pratade massa och skrattade det är nog ingenting ovanligt , var med dom till ungefär vid 3 då min älskade pojkvän stod utanför min dörr och ville komma in från kylan :)
Tillbringade resten av dagen fram till min träning med honom kunde inte blivit bättre avslut på dagen efter som ja fick va med världens bästa!

Och nu sitter jag här ensam när familjen är i forshaga på hockey cup.. men ska kolla lite film/tv nu så !
puss



 haha hoppas han inte ser detta ;)

no blogg

ingen bloggning nu vet inte varför...

en




Är så fruktansvärt arg hela tiden på att man alltid ska ha bråttom man ska alltid stressa liksom jag ska vara nere på min samling och 10 MINUTER och jag sitter här?
ja ska cykla ner? vafan och det kommer inte jag hinna på ? jag är så trött att man alltid ska behöva göra allting själv kan ingen komma och säga ; vill du ha skjuts? ;(
men nej ja ska cykla dit ner idag för tionde gången idag HATAR DEN VÄGEN!!!!!


home!

Nyss kommit hem från en cykeltur i regnet det är ju bara för underbart härligt eller va säger ni ? ;)
Nu ska ja ta och laga något att käka innan jag drar på hemma match mot degerfors kommer bli tungt att spela hahah nej nu ska vi vinna!!!!


Worktime

Hejhej bloggen! :)


Har so lektion just nu med  ett arbete om massa val hit och dit alla i klassen är verkligen så effektiva med facebook och chatten hha go 9A :D !
Nej back to work!
pussilipuss!



lovestory

Kärleken tycker vissa sårar men andra älskar that's it!
Alla kan inte älska allt och alla men det är skillnad ja tror alla någon gång i sitt liv kommer få uppleva den känslan när man är rikigt kär i någon. Man klarar inte en dag utan att tänka på han/hon, man saknar han/hon hela tiden det kvittar om man sågs samma dag så saknar man ändå!
Det enda man vill är att få vara med personen då man mår så fruktansvärt bra inte behöva tänka på någonting annat utan bara få va med världens bästa person!
En dag utan att få träffa personen känns som en evighet , man vill ge hela världen om man ändå kunde det<3
Nästan i alla förhållanden fram kommer bråk men det finns nog inga förhållanden utan att man bråkar ibland?
Man brukar säga att ingen kan vara helt perfekt men det är verkligen inte så för man älskar allt med personen bra på alla sätt och vis!
Solen lyser inte varje dag men när man ser personen i ögonen lyser den hela tiden!
och världens bästa pojkvän som har allt man kan önska sig och lite till har vi här ;


lägga av helt?


Lägga av med bloggandet? ska ja fortsätta ?


DM-FINAL!


Nu har morgonen nyss börjat med varmt vatten med honung i som jag hatar efter att ha druckit det hela veckan min röst försvann igårkväll hemskt hahha men låter fruktansvärt kul när ja pratar och helt botten förkyld ja hur ska det gå för mej sen när ja ska spela Dm-final? kommer ja orka springa eller inte? hah ja det är upp till bevis sen de gaash ja börjar bli nervös!!!! :O
Men på nått sätt kommer det gå bra iallafall förhoppningsvis , blir c-vitaminer , alvedon , nässpray Så köör ja på ändå ingenting kan stoppa mej när jag väl bestämmer mej för att göra något!

Va ska ni hitta på idag en söndag? :)

tänkte ja kunde ladda upp några gammla bilder som jag hittade på laget när vi var med i dm-final 2008 men just för tillfälle gick det inte att ladda upp bilder :(




tv-pucken igen

Hejsan alla! :)


Även idag åkte ja och kolla på min duktiga hockeypojke som spelade match vid halv 5 tyvärr förlorade dom ;/
Ja dagen började med att ja blev skjutsad till färjestad och mötte upp kriss och carro där , senare kom Amilia och Amanda oxå mycket kul :) söta tjejer de!
Matchen pågick inte så länge men vi stannade ett tag efter och kom fram ett gäng med smålänningar och började prata haha killarna trodde man va 20 år ;)
Ja dom var lite speciella tyckte jag men lite kul ändå att driva lite med annat folk hahah nej nu ska ja inte låta taskig !
Sen gick vi mot bussen och carro gick så ja ,kriss , milia och linnea tog bussen mot stan efter ett tag då kriss åkte hem och vi satt och pratade lite innan jag åkte hemåt för att försöka göra ALLT för att bli frisk tills imorn då jag ska spela DM-final mot skoghall på örsholmen nu ska dom köras över!!!!!

hoppas allt är bra med er puss och kram :D





Min dag!

Hejhej!


Kom hem för en liten stund sen efter att ha vart och kollat på tv-pucken semifinal tror ja de va med Amilia och ja efter att vi precis nästan satt oss för man massa mess om att man är med på TV man liksom MEN VA ? VART ÄR KAMERAN hahhahh typ dog och vi satt helt själva på en sida så det måste ju synas ganska väl , och nu letar jag som fan efter klippet från matchen!
tyvärr så förlorade dom :( men vi ska dit imorn och kolla tror ja på sista matchen.

Jaja idag efter skolan mötte ja upp Amilia på stan och gick iväg för att ta en fika mysigt de , sen gick vi runt och kollade lite kläder och så.
När vi ska ta bussen inser vi att vi precis missat den med några minuter så typiskt men hann i tid i varje fall ändå!
Nu har ja varken rösten kvar eller andningen känns de som är verkligen hur hes som helst och as förkyld ååh just precis denna helgen ja inte får bli sjuk eftersom det ska spelas DM-final på söndag ;(
får se om ja kan spela eller ej,

Ha en bra puss och kram!

älskade störda 9A!

 NI ÄR BÄST!

feelings..

varje dag man möter personer dömmer man dom hur dom är , ser ut , ja vad som helst! 
helt sjukt vad mycket man kommenterar andra man ser eller har ja fel?
Vet inte riktigt varför ja skriver detta men fick en känsla av de idag vad mycket som verkligen döms och va mycket en blick kan säga och mena , får man en blick kan den menas mer än tusen ord!
En bästavän är den som stannar när andra försvinner , en äkta vän för mej är ; den tröstar en när man är ledsen och gör allt för att få en att må bra ,man ska kunna prata om allting vad som helst bara man ska kunna lita på varann att det som sägs stannar och inte sprider rykten till andra som inte är sant!
Såna som gör allt för att förstöra för andra klarar man sej utan , och varför såna gör det är för att dom själva är avundsjuka för att dom själva inte har det lika bra skulle ja nog gissa på!
Hur som helst vill jag bara tacka dej Josefin för att du är precis en sån ja tror alla skulle behöva vid sin sida som stöd när allt känns skit och man skiter i allting och bara trycker ner sej själv!

var bara tvungen att få ur mej lite..

nytt i garderoben!

Kom hem från dansen för en liten stund sen och ja just nu lite krångel med grupperna hit och dit så vet inte hur de ska sluta nu men får väl se imorn hur det blir!
Åkte iallafall in till stan för att träffa Kani och Amanda hängde även på oss mycket kul dag, kolla och provade lite kläder och fick äntligen med mej den söta tunika/blusen hem dock fanns den inte i den färgen ja ville men militärgrön är ju modernt te hösten så fall så för den ;) underbart söt!
en dålig bild men ni ser ju lite granna iallafall!
imorn är de skolfoto oxo inte så himmla taggad för de måste ja säga :( hehe..

puss och kram!


Idol 2010

Hellu ! :)

Hann kolla idol en liten stund innan det var slut och han som var i slutet var ju bara för underbart bra!! han vill ja ska vinna redan klar för allt ju !hah!
ja nu ska ja duscha efter träningen , nu gäller det att inte bli sjuk ( hur ja ska hålla mej undan har ja ingen aning om) eftersom det är DM-final på söndag så måste va på topp!!

va tyckte ni om idol i år? :)

pics!


school!

hej alla snygga:D


Sitter på so lektion förtillfälle rätt drygt med alla val hit och dit men går väl för sej i slutet men slutar snart och då blir det fotbollsklass sista timmen grymt gött :D!
uppdaterar ikväll ha en underbra dag på er pusspuss!

work!

Tjatja alla bloggläsare !! :)

Har just nu kollat klart på Wallander innan frosten var väl en sådär bra film men gillar beck så den va passande!
Slutade runt 3 idag iallafall och var en fruktansvärt ovanligt kul skoldag idag haha finns inga ord om hur mycket skratt som blev av idag men man måste ju få ha lite kul emellan åt? eller har ja helt fel ?

Måndagar är alltid dryga och långa så nu ska ja faktiskt sätta mej och plugga lite så ja inte sitter med allt dagarna innan som tidigare hehe.. nej nu är de ändring för Amanda Källkvist!

Slänger in en gammal outfit men bilder från min dag kanske kommer ikväll ;)
puss på alla söta!


bilder påväg hem i bilen !



you are my everything!

hejhej bloggen! :)


Nu har ja nyss lämnat min fruktansvärt älskade pojkvän som sov här inatt , man kan inte hitta en bättre pojkvän än han helt otroligt oslagbar!
Gårdagen såg vi filmer vi hade hyrt blandannat johan falk mycket bra film faktiskt och även 2012 en mycket sorglig film tycker ja iallafall, någon ni sett? va tyckte ni isåfall? :)

Så nu kommer ja inte träffa han på några dagar snyft:( har hockey ( tv-pucken ) hela veckan men får önska han all lycka!<3
Senare mot kvällen ska ja på match mot rävåsen ska dänga skiten ut dom som sist ;) 6-1!
ha en bra söndag puss!



min pojke!

the time is wonderful!

Vissa stunder i livet är ju bara för bra! dom chanserna lever man fullt ut! :)



dröm om morgondagen
minns gårdagen
lev idag


Designen!

Designen ja har nu är tillfällig , ja ska försöka jobba med en header :)
så ni vet ,har inte riktigt lärt mej allt om hur man byter och så haha men ska försöka så gott de går!

09:50

God morgon alla solstrålar! :)

Själv så vaknade jag nyss av att solen lyste upp hela mitt rum , härligt härligt!
Nu ska ja alldeles strax gå och käka lite granna.
Hoppas allt är bra med er och ja allt :)!


Igår var de iallafall en riktigt rolig kväll med min älskade vän Amanda galen tjej men rätt underbar förde :D
Vi hade iallafall grymt kul , tack för kvällen gums!
Uppdaterar efter min frukost!
hej så länge! :D

Sista lektionen!

Just nu sittande på engelska lektion , sista lektionen för dagen mycket gött!
Men drygt att sluta vid 3 på en fredag :( runt halv ett hade ja tänkt mej :)
jaja ska sluta nu pusss!


hösten på ingång !

Hejhej på er !! :)


Dagarna bara rullar på och skrivandet bara lämnas kvar bakom mej glömmer helt bort att jag har blogg ibland hehe kan bli så !
Ja igår var det iallafall skola som vanligt och mötte även upp min moster för en fika på stan mysigt innan min dans började terminsstart 1 september perfekt det :)
Skolan rullar på framåt känns bra men mer pluggande och måste lägga ner sej till 110 % för att lyckas med bra betyg så man kan lyckligt trippa ur skolan med ett leende på läpparn & ett super bra brev i handen med nöjda insatser av året , that's my dream!

Idag den 2 september så hade vi skolarbete att åka till stan och intervjua olika partier och blabla bla... och de slutade?  HAHAH typ så ja..
Nej men det gick rätt bra faktiskt med lite skratt emellan åt så flöt frågorna på som de skulle , mötte även oskar och pontus där som stod mitt uppe i ett viktigt samtal me moderaterna;)
Dom hjälpte oss med vårat och hjälpen var till nytta , får hoppas att arbetet går bra nu och att vi kommer ihåg alla svar som dom sa hmm.. allt sitter i bakhuvudet just nu not good!

Nu ska ja plugga så inget mer av mej idag men ha en underbar torsdag alla underbara människor!
puss puss från mej!
En outfit!

RSS 2.0