random



you are everything..


Nyss kommit hem från en ny dag i skolan slutade med fotbollsklass aldrig fel :)!
Så nu snart är det match mot norrstrand nere på hertzöga och ska väl samlas om mindre än en timme så får väl gå och fixa iordning litegranna;) för nu jävlar är de seger som gäller ingenting annat!

Imorn börjar även min dans ( tror ja ) ska bli kul med en ny termin me nya steg får hoppas det går bra , Ska börja i en ny street grupp eller ja en ny lärare så har dansat några terminer förut.


Ha det bra alla där ute puss!


Love!


School day

Hejsan alla! :)


Hoppas allt är bra med er  , och med mej är det rätt bra !:) jaja skolan idag en ny måndag ännu en ny vecka och ännu mer nya problem.. hahah nej nej det sista skojade jag bara med er om!

Började 20 i 9 idag och gick till 15.10 med en massa dryga långa lektioner suuuck men det är bara att ligga i nu och ta det som det kommer.
Har oxo tänkt på att det har verkligen blivit svinkallt ute nu , hösten är ju redan framme lövet faller till och med redan usch usch ett steg närmare vinter!!!fy!!
nej hösten är faktiskt mysig med alla stora halsdukar och snygga jackor! ;)

Puss från mej!

jag



Kom hem för ett tag sen från skattkärr vart på kalas för älskade morfar som fyllt år!:D
Småkusinerna var där och mina älskade mostrar & älskade mormor!!
Så fick gott käk och efterrätter mumma! och imorn börjar skolan igen så upp tidigt i en ny vecka :(
Puss





En nyvaken pingla!



precis nu

Hejhej bloggen!


uppdateringarna har varit lite sisådär bra nu på kommande dagar men ska försöka slänga in några inlägg;)

Denna dag blev iallafall av på stan och bergvik, och gick in och hälsade på min älskade moster en sväng och fikade samtidigt tog en pratstund du är som en riktig stora syster för mej!
Senare mot 6 tiden så var det kalasdags som gällde för kusin som fyllt 20 år så var där resten av kvällen :)

Och nu har ja kommit hem för en stund sen , sitter och ser på bröllopsfotografen väldi kul film ! ;)
ha en bra kväll puss!

gammal bild på mej och alice!


Good day!

Dagen har varit rätt bra faktiskt!
Eller inte morgonen med försovning på en timme.. då var det brådis kan man mycket säga!
men skolan började med idrott direkt några lekar hah när den var slut var det håltimme rätt länge underbart att inte stressa hela tiden.
Sen gick väl dagen rätt fort iväg med olika lektioner på schemat och slutade hela 20 i 3 istället för 16.00 helt underbart gött, klassen fick sämsta schemat så lite klagande här och där och vips så var tiderna ändrade :D

Ikväll är det träning som gäller ska bli riktigt kul faktiskt fast är just för tillfälle fruktansvärt slapp & trött vill bara lägga mej och sova men ska snart byta om fotbollsoutfit ;) HAHA
Hoppas allt är bra med er! puss


Going down..

Denna dag vill ja bara gå förbi.. en dag då ingenting går bra..
 alla har såna dagar tyvärr alla har sina motgångar.. Men även kämpar emot är en stark vilja! en vilja alla har men inte många som vågar visa.
Ingenting kan vara perfekt nog det är omöjligt , det finns alltid fel på någonting , inget är felfritt i denna värld tro det eller ej men det är så, allt och alla har sina fel..!
Just nu är jag arg på allting ingenting är roligt idag finns ingenting som kan göra mej glad idag vill bara lägga mej och vakna upp till en ny dag med nya äventyr som väntar nya händelser varje dag..
Vissa saker kan man bara inte förstå händer alltid något nytt varje dag man funderar över hur man kan va så och va är det för fel på vissa personer?


two days..

hejhej alla! :)


Matchen igår gick dunder bra :D vi vann med 6-1 och är nu vidare till DM final guuu va kul får se till att vinna den oxo !!!

Ja idag var första riktiga skoldagen avklarad.. ja de känns inte som man haft sommarlov att det inte var längesen man satt vid skolbänken med anteckningsbok och penna med musik i ena örat och skrev dag in och dag ut!
Och gammla skåpet man öppnar runt 1000 gånger per dag hahha gud vilket spring!
Ja det var oxå den längsta dagen idag från 08.10 - 16.00 DRYGT!!!! känns ju verkligen hemskt att gå så länge i skolan ju :o eller har ja fel?
Det är ju typiskt att just min klass ska få bland det sämsta schemat av alla suck :( får väl stå ut i ett år med de..

Nu sitter ja här och gör väl inget särskilt mycket mer, slänger inte lite bilder kanske om ja har lust :)
puss & kram på er!

one day

Hejhej!

Går dåligt med inlägg nu men ska bättras framöver när bloggen är klar med ny design och hela köret! kan ju inte se ut som den gör nu liksom!!

Igår började ju skolan iallafall så nu börjar man i 9:an gött sista året men slitsamt år kan ja tänka mej..
jaja!

Idag har det vart klassdag ute på skutberget med 9:an ja va ska man säga? det var kallt , blött , men även väldigt fruktansvärt roligt älskar min klass ibland! men dagen började med att vi skulle gå från bergvik ut till skutan och senare när vi var framme skulle vi traska vidare i 5 km om inte mer :O i regn ingen vidare glad eller positiv Amanda i skogen ...!!
senare blev det utelekar och ja massa annat , när vi slutade gick ja och josse till ikea och möte där oskar och david så vi hängde på dom hah gick i affärer och åkte till stan senare mycket mycket roligt!

men nu ska ja även ut igen på match ska cykla om 10 MIN OCH INGENTING ÄR KLART GAAAAAAASH !!!!!!!!
DM- match nu jävlar BRUDAR !!!

älskad outfit!


good day!

Hejhej alla läsare!

Sitter just nu på ett Hotell i älskade Göteborg känns underbart avslut innan skolan.!
jaja idag har ja iallafall gått på stan hela dagen nästan fick väl med sej lite, senare till hotellet och byta om för att gå på liseberg på kvällen mycket kul va ett tag sen man var där eller ja minst en gång varje år haha kan ju aldrig tröttna faktiskt;)
Imorn är det hemfärd men gå i shopping centrum hela dagen måste ja ju såklart nya höstklär och ja allt man kan tänka sej :D

Hoppas allt är bra med er , med mej är det toppen och även idag den 21 augusti har ja ett halv år med min fantastiska pojkvän jag älskar dej!

Nu ska ja upp till rummet  så hörs imorn kväll när ja kommer hem :)
Puss från mej!

Min bästa elin !





Du är bäst gumman!<3

dagens outfit


Höstkollektion






Galet snygga höstskor ja bara vill ha!!


gosen!



fullt upp dag!

Gomorgon :)


Ska alldeles snart gå iväg till bussen in mot stan där min moster hämtar upp mej , så ja ska åka hem till min lill kusin Ebba och va passa henne ett tag mycket kul ! :D
Sen är de direkt hem och sen till frissan på en gång äntligen säger jag bara hatar min hårfärg nu, inte nog än ska spela match precis efter jag vart där så inget hem emellan utan direkt direkt dit guu va mycke direkt!!
jaj fullproppad dag kan man ju mycket väl säga men hellre det än ingenting ;)
ojojoj bussen går snart och ja är inte KLAR!!

Pussss!


En måndag kväll

Puss alla läsare!

sommaren 2010


Denna sommar har gått fort vissa perioder men nu när man tänker efter så kommer man inte ihåg första månaden vart den tog vägen och va ja gjorde under dom veckorna.
Gjort någonting från dag till nästa men känns ändå inte som man gjort någonting konstigt nog det är bara dom sista veckorna som va man kommer ihåg att man inte gjort någonting, fast det är bara en känsla man får.
Början av sommarn var nog den bästa tiden måste ja nog säga, Fast blev ändå inte en sommar som ja hade tänkt mej... men ska inte klaga för mycket för så dålig har den faktiskt inte varit men finns alltid någonting man saknar som man inte gjort och som var planerat att skulle ske men aja kommer flera sommrar!
Längtar redan till beachen 2011 ;) HAHA!!
Nu längtar jag till hösten redo med att få hem höst kläder, skor , jackor och en massa mer!

Skånes strand!
då man var som brunast!

alla nattbesök.. USCH!

Älskade sommarklänningen!
mitt hjärta!(suddiga bilder och ja jag vet!)
Nej nu får det va nog ;)

Städning på schemat!

Godmorgon alla solstrålar!


Nu är det fram med dammsugaren och rengörningsmedel för här ska städas gud stolt att jag gör de!
Har inte vart så bra med att skriva , igår spelade ja match iallafall och ja vi vann med 2-0 gött de!
Senare kom jossa , viktor och älskling ner till ilanda och stannade där ett tag för att se ännu en match * suck* tyckte ja!
Men ja drog hem och käkade kräfter mumms inte ätit på hela sommaren konstigt nog , fick ju trampa mej tillbaka ner till älskade ilanda -.- tog inte lång tid förrens alla 3 skulle hem och äta precis när ja kom fram så typiskt alltså men inte mycket mer att göra än att hasa mej hemåt igen!!
Gash vilken cykel dag fram och tillbaka!

Imorn ska ja även sitta barnvakt på dagen guuu va kul det ska bli kommer nog gå jätte bra :) 
 
Nej nu fördriver ja min städtid puss och kram på er!

The time run away..

Nu är klockan snart ett och ja ska på match om mindre än en timme så lite brådis att packa väskan leta upp fotbollsskorna och benskydd kan va bra att ha!;)
Denna matchen kan nog gå bra för det är typ första gången på något år min kära vän josefin ska kolla när ja sparkar lite boll, kan bli lyckat när hon är på sidan brevid :D

Vill inte heller tänka på att det snart är minde än en vecka till allt börjar i skolan usch usch vill ha ledig och inte behöva tänka på läxor, prov , inlämningar prov hit och dit varannan dag fyyy...!
Men skönt att det bara är ett år kvar på denna fruktansvärt tråkiga och fula skola så kommer det förhoppningsvis gå rätt fort, 8:ans år bara försvann det gick så fort hann inte ens börja förrens det var skolavslutning känns det som!

Men ha en bra dag alla underbara där ute!

Puss A.


tankefylld dag

Hejhej allihopa!


Denna lördag den 14 augusti var en dag för sig själv men ändå väldigt bra.. :)

Började med att ja satte mej i solen någon timme medans ja väntade på att Emilia skulle ringa mej, efter ett tag satte hon sig på bussen hit så ja slängde mej på cykeln för att möta upp henne innan vi åkte vidare hem till Viktor. Vi gick ut och tog en cykeltur runt lite var stans aldrig fel det haha det var ju fan öken ute idag fick ju gå runt för att leta efter skugga att vara i potthett rent ut sagt men ska inte klaga för mycket nu när solen väl kommit tillbaka underbart!
Senare tittade min älskade förbi och hängde med oss i lekparken hah småbarn för en dag , det var allt ett tag sen man var så liten då man bara äääälskade att vara i en lekpark och gunga , springa hit och dit man skulle klättra på allting som var möjligt men inte alltid man fick som man ville blev arg och började skrika slänga saker och grät för man inte fick gå dit eller hit men konstig nog så kommer man inte ihåg så jätte mycket från den åldern när man tänker på det och ser kort och filmer så kommer man inte ihåg va man gjort, att vara liten ser så enkelt ut man gör saker hela tiden, man kan bara gå utanför huset och sätta sej och leka på gräset men ändå har jätte kul , tänkte på det idag när ja såg småbarn i parken som gungade idag så fick den känslan och tänkte efter vad ja gjorde när ja var liten och vad det var längesen.. en tid som var full av äventyr varje dag!

Sen åkte Emilia och efter ett tag även viktor så affe följde med mej hem en sväng :)
Och nu sitter ja framför min ( favoritplats) haha nej då men så lätt att man hamnar framför datorn och tiden bara flyger iväg så tittar man på klockan och ser att man suttit här i någon timme lätt hänt för mej!

Dagens :

Viktor i lekparken :

Min dag!

Hej allihopa!

Denna dag har vart mestadels regnig men än sen då? ja och josse började med att cykla till råtorp för vi skulle hem till Dahllöf en sväng , och såklart börjar det SPÖ regna som vanligt när vi ska någonstans & såklart är det ja som inte har jacka på sig heh.. men lite vatten skadar väl inte tänkte ja, fast ville ju inte gå runt och vara sjöblöt så slängde av mej tröjan som ja knöt fast runt huvvet Hahah inte konstigt att alla som gick/cyklade förbi skrattade åt mej!
Ja när vi kom fram fick vi en ide att gå och köpa godis just precis när det regnade som mest så gick vi ut ändå fast grymt kul förde!
Gick och gick och gick i blötan , gick tillbaka till han och satte oss med en varsin filt framför tv som vi sen kollade på filmen : snabba cash väldigt bra men läskig och sorglig iallafall enligt mej och josse ;)
Satte oss på cykel hemåt i ännu ett regnfall suck!

Nyss kom ja hem från min käraste vän josefin hertz så galet påhittig den människan men konstigt nog den roligaste jag vet om! nu är det datorn som gäller ett tag och tv/film senare under kvällen härligt det en fredag kväll.



13e augusti 2010

Hej bloggen! :)


Sitter just nu och läser olika bloggar och kollar på höstkläder det är därför man längtar lite till hösten heh.
Idag ska ja äntligen få träffa min saknade josse och hitta på något kul med henne eftersom det var ett tag sen känns det som, men så är det ju vädret som sabbar en del då så fruktansvärt tråkigt när det ska bli så här grått och regnigt.! Men får se vad som väntar oss :) Lär ju bli kul iallafall går ju bara inte att ha tråkigt i brudens närhet!

Nu ska ja göra mej iordning och lite så , kanske dyker upp lite bilder. men skriver mer senare under dagen!

Ha en bra fredag den 13 ;)


träningspass väntar



Nu ska ja leta upp alla fotbollskläder och möta upp Amanda Hedgren om en stund för att sen åka ner till hertzöga och träna! Aja hinner inte skriva mer nu blev ett kort kort inlägg men bättre än inget;)?
Puss A.

va tycks?


Testade att vara med i Nelly's sko-tävling och här är dom ja designade.

Right now

Jag har inte ett vitt ben!

design

Designen ja har den har ja bara tillfälligt just nu tills ja har fått en header och lite finare iordning hehe, hatar den som ja har just nu !


ett av köpen

super nöjd!

my day

Kom nyss hem från bergvik med lite saker dom fick följa med hem blandannat råå snygg keps, en väska och smycke tack mami!<3
Så nu ska ja käka nybakta bullar och glass mummss de!
Puss på er

22:36

Kort fattat : Helt slut!!!
Sprungit ihjäl mej nu känns det som men även himmla stolt att ja gjorde det så somnar nog väldigt lätt nu när man knappt kan stå upp , bena vill bara vika sig gash!

Godnatt!


Outfit


Happy

Hejhej!
 Söt liten pojke!

Sitter nu och lyssnar på en underbar låt om och om igen tusen gånger så jäkla bra : you are everything - matthew!! Annars så kollar ja lite på höst skor nu och sitter och väntar på att solen skulle titta fram som det stod men då får ja antagligen vänta en evighet tyvärr som vanligt då.
Är bara så glad just nu utan anledning gaash! ska väl börja börja mig iordning snart åker nog hem till älskling senare:)! och ikväll är det äntligen träning igen ska bli kul de!
Lite kort update puss A.




-

Nu är min josefin bort tills på torsdag saknar henne redan , skratten du ger mej är obeskrivliga du gör mej så lycklig förstår inte att just jag av alla kunde få en sån begåvad bästavän och nu som en syster för mej du är helt fantastisk! Finns ingen som är som du om man skulle leta efter någon skulle man få leta hela sitt liv.
och ja vi är dom vi är och stolta över de! puss

A cinderella story!

Såg nyss klart på en av dom bästa filmerna ja vet om : A cinderella story så fruktansvärt bra även om ja sett den så många gånger förut så tröttnar ja verkligen aldrig :D!
Alla borde se denna film minst en gång tycker ja!


söndagar är onödiga?


Gaaash! ja man är alltid uttråkad på söndagar varför?

8 augusti

Gomorgon alla vakna!


Har nyss käkat lite frulle och nu sitter jag här och slår upp yr.no varannan sekund för och se om de ändras något till sol hahah, inge kul när man ser att så många andra ställen har sol varenda dag och här är det bara regn varje dag :(
Önska ju bara att man satt där som det var som mest sol just nu guuu så gött! men men den solen som vi fått i sommar är nog tyvärr det som vi får nöja oss med usch vill inte att sommaren ska vara över redan det är ju bara början av augusti:o kan ju inte gå mot mörkare tider redan eller ?
rätt onödigt inlägg men what ever.
ha en bra dag!

one pic

Hejsanhejsan!!


Ännu en ny lördag och denna dagen började med att jag tog bussen in till stan som jag samtidigt träffade Emma & Fanny var verkligen kul att se dom igen! Ja mötte upp min saknade vän Elin i stan , vi tralla vidare för att köpa glass i denna värme härligt! Och såklart trippa vi runt från affär till affär hit och dit upp och ner hah alltid lika kul!
Senare tog ja bussen hemåt , ja kilade över direkt till min josse en sväng för å se hur det var med henne och såklart får man sej alltid ett gott skratt när man är med henne underbar du gör en alltid glad den ungen vare sej man är arg eller ledsen!
Nu sitter jag här spikad framför datorn ett tag hehe.. ser va ja ska hitta på senare!

ha det bra alla underbara där ute pusss!



bad update!

Hejhej!


Inte varit så aktiv med bloggandet nu på senaste! Slänger väl in lite var dag ;)
Aja, ännu en långtråkig fredag hah nej då hittar väl förmodligen på något under dagen och ikväll ska de spelas ännu en fotbollsmatch som är i väse tror jag det hette hoppas på att det ska gå bra med den träningsvärk jag har i hela kroppen heh!
Igår träffade ja även jennie zetterberg en snabbsväng för att springa upp till dansstudion och anmäla oss till höstterminen och dansalosss;)
pusss från mej

-

hejsan!

Har inte orkat blogga någonting. Men ska börja nu igen tror jag iallafall :)
Nu så är solen framme så där är det dax att gå ut den soltimme man får, senare ska jag spela match det känns ju väldigt bra när man inte spelat på någon månad så kan ju bli kul och se hur de kommer att gå i värmen oxå! haha!
Aja det var lite kortinlägg men kommer förmodligen lite uppdateringar sen.

puss

min 12-åring

Hejhellu!

Morgonen böjade med att bli väckt tidigt (suck) men lillebror fyllde trotsallt år så hämta paketen och sprang in och grattade lilla skitungen som fyller hela 12 år idag grattis!!:)
Så nu snart så dyker våran kusin upp för att hälsa på en stund innan han ska på match, och även ikväll så kommer mormor & morfar , 2 andra kusiner och moster hit på 12 års kalas kul de med hehe!
Hinner inte skriva mer nu puss och kram!
Ha en bra sommardag!

 Min hockeyspelare!


RSS 2.0