Min dag!

Hej allihopa!

Denna dag har vart mestadels regnig men än sen då? ja och josse började med att cykla till råtorp för vi skulle hem till Dahllöf en sväng , och såklart börjar det SPÖ regna som vanligt när vi ska någonstans & såklart är det ja som inte har jacka på sig heh.. men lite vatten skadar väl inte tänkte ja, fast ville ju inte gå runt och vara sjöblöt så slängde av mej tröjan som ja knöt fast runt huvvet Hahah inte konstigt att alla som gick/cyklade förbi skrattade åt mej!
Ja när vi kom fram fick vi en ide att gå och köpa godis just precis när det regnade som mest så gick vi ut ändå fast grymt kul förde!
Gick och gick och gick i blötan , gick tillbaka till han och satte oss med en varsin filt framför tv som vi sen kollade på filmen : snabba cash väldigt bra men läskig och sorglig iallafall enligt mej och josse ;)
Satte oss på cykel hemåt i ännu ett regnfall suck!

Nyss kom ja hem från min käraste vän josefin hertz så galet påhittig den människan men konstigt nog den roligaste jag vet om! nu är det datorn som gäller ett tag och tv/film senare under kvällen härligt det en fredag kväll.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0