tankefylld dag

Hejhej allihopa!


Denna lördag den 14 augusti var en dag för sig själv men ändå väldigt bra.. :)

Började med att ja satte mej i solen någon timme medans ja väntade på att Emilia skulle ringa mej, efter ett tag satte hon sig på bussen hit så ja slängde mej på cykeln för att möta upp henne innan vi åkte vidare hem till Viktor. Vi gick ut och tog en cykeltur runt lite var stans aldrig fel det haha det var ju fan öken ute idag fick ju gå runt för att leta efter skugga att vara i potthett rent ut sagt men ska inte klaga för mycket nu när solen väl kommit tillbaka underbart!
Senare tittade min älskade förbi och hängde med oss i lekparken hah småbarn för en dag , det var allt ett tag sen man var så liten då man bara äääälskade att vara i en lekpark och gunga , springa hit och dit man skulle klättra på allting som var möjligt men inte alltid man fick som man ville blev arg och började skrika slänga saker och grät för man inte fick gå dit eller hit men konstig nog så kommer man inte ihåg så jätte mycket från den åldern när man tänker på det och ser kort och filmer så kommer man inte ihåg va man gjort, att vara liten ser så enkelt ut man gör saker hela tiden, man kan bara gå utanför huset och sätta sej och leka på gräset men ändå har jätte kul , tänkte på det idag när ja såg småbarn i parken som gungade idag så fick den känslan och tänkte efter vad ja gjorde när ja var liten och vad det var längesen.. en tid som var full av äventyr varje dag!

Sen åkte Emilia och efter ett tag även viktor så affe följde med mej hem en sväng :)
Och nu sitter ja framför min ( favoritplats) haha nej då men så lätt att man hamnar framför datorn och tiden bara flyger iväg så tittar man på klockan och ser att man suttit här i någon timme lätt hänt för mej!

Dagens :

Viktor i lekparken :

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0